Sæbebehandling

En sæbebehandling karakteriseres også ved at gulvet får et mere naturligt look med træet naturlige egenskaber. En sæbebehandling er også en robust overflade som gør den modstandsdygtig overfor snavs og væsker.

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Sæbebehandling

En sæbebehandling skaber en naturlig mat overflade der både er meget flot og beskytter gulvet. Denne overfladebehandling er en af de billigere løsninger men stadigvæk skaber et fremragende resultat. Denne overfladebehandling er dog ikke, så modstandsdygtig som en olie- eller lakbehandling. Derudover kræver et sæbebehandlet gulv lidt mere vedligeholdelse og pleje. Dette skyldes at sæbebehandlingen har en blødere overflade og skidt og snavs har nemmere ved at træne ned i træet. Trods dette vil man stadig opnå et virkelig smukt gulv med en mat overflade og et lækkert finish.

Sæbebehandlinger kan få i mange forskellige nuancer, men de to mest velkendte og efterspurgte farvenuancer er:

  • Hvid sæbe
  • Natursæbe

En hvid sæbe skaber et lyst udseende i gulvet og er med til at forøge lys kvaliteten i et rum. Især hvis den hvide sæbe kombineres med en ludbehandling. Der opnår man et rigtig flot hvidt og lyst gulv, med et indbydende udseende og skandinavisk look. En natursæbe bevare træets naturlige farve og fremhæver træets naturlige struktur, men stadig bevare et mat og smuk overflade.

Vi tilbyder stærke og billige priser indenfor sæbebehandlinger.

Professionel rådgivning er essentielt for gulvets udseende og finish. Vi er specialister og har stor erfaring indenfor sæbebehandlinger og generelle overfladebehandlinger. Ønsker du at vide mere om denne form for efterbehandling eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed