Montering af gulve

Trænger din bolig til nye og
lækre
gulve?

Hos Gulvfix er vi eksperter i montering af alle former for trægulve. Vi har stor erfaring med gulvlægning og udfører alle typer trægulve såsom:

  • Massive trægulve
  • Parketgulve
  • Laminatgulv
  • Sildebensgulve
  • Mønsterparket

Vi er kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere og er passionerede indenfor lægning af trægulve og udfører opgaver for både private og erhverv.

Vi udfører både bærende og ikke-bærende gulve, undergulve og øvrige underliggende gulvkonstruktioner. Dette er med til at danne et solidt fundament for selve gulvet, så det opnår den korrekte styrke, planhed og funktion. 

Vi garanterer et æstetisk og smukt gulv som holder i flere generationer. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og har fokus på de fine detaljer, da et trægulv har en væsentlig indflydelse på hele rummets indtryk og skal udføres med fokus på både æstetisk og funktionalitet.

 

Montering af parketgulv - Træk til siden på billede ikonet

Vi udfører også opgaver indenfor opbrydning og bortskaffelse af dit eksisterende gulv.

Dette kan naturligvis også gøre i forbindelse med udførelse af en ny gulvbelægning, hvor det gamle gulv skal opryddes og bortskaffes. Hvorpå der efterfølgende skal monteres et nyt trægulv.

Vi rådgiver dig også med valget af dig gulv, da der findes et hav af muligheder. Vores kompetente rådgivning vil her kunne anvendes, for at finde frem til den bedste løsning, efter dine behov og ønsker. 

Vi monterer også de endelige finish elementer til det nye færdige gulv, både i form af fejelister, fodpaneler mm. Dette er med til skabe det bedste finish og æstetik i rummet.

Har du en drøm om et nyt gulv? Så kontakt os for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud på montering af dine trægulve!

Montering af parketgulv - Træk til siden på billede ikonet

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Dette er et meget bredt spørgsmål og afhænger primært af hvad du selv ønsker rent udseendemæssigt og hvor der kan lade sig gøre i forhold til det undergulv du har. Typisk ville vi kunne finde en løsning på alle typer trægulve og udføre lige nøjagtigt det gulv du ønsker dig.
Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning så kontakt os endelig og vi finder en fælles løsning.

Hvordan skal mit undergulv være?

Dette afhænger af hvilken gulvkonstruktion der skal udføres. Der er primært 2 typer

  1. Bærende gulve
  2. Ikke-bærende gulve

Skal dit gulv udføres som et bærende gulv er dit undergulv meget vigtigt. Konstruktionen bør være robust, lige og isoleret. Dette er et større indgreb som kræver en konkret vurdering.

Skal gulvet udføres som et ikke-bærende gulv, så spiller undergulvet stadig en stor rolle, dog ikke så omfattende som ved et bærende gulv. Dette kræver dog igen en konkret vurdering. 

Kontakt os endelig og vi finder en fælles løsning til dine gulve!

Behøver man afslibe og efterbehandle et nymonteret gulv?

Dette afhænger af hvilken type gulv du vælger.

Skal du f.eks. have lavet et parketgulv, sildebensgulv eller et mønsterparketgulv, så vil det helt klart være bedst at slibe de efter montering for at fjerne eventuelle niveauforskelle og for at anvende en stærkere behandling end den tynde behandling fra fabrikanten.

Skal du dog have lavet et laminatgulv eller massive gulvbrædder, er en efterfølgende slibning og efterbehandling ikke nødvendig.

Kan man montere et nyt gulv ovenpå mit nuværende trægulv?

Typisk ja, men dette afhænger af planheden, styrken og jævnheden på dit nuværende trægulv. Derudover afhænger det af koblingspunkterne i rummet såsom fodpaneler, dørkarme og eventuelle VVS-installationer mm.

Dette kræver e individuel vurdering, så kontakt os endelig og vi finder en løsning!

Hvorfor skal du vælge os?

Professionel rådgivning

Vi tilbyder altid kompetent og professionel rådgivning.

Fokus på højeste kvalitet

Vi sætter en ære i vores arbejde og anvender de bedste materialer.

Gode priser

Vi tilbyder professionelt håndværk til skarpe priser.
}

Mange års erfaring i branchen

Vi er uddannede og kompetente håndværkere, med mange års erfaring.