Trænger din bolig til at få lagt nye og lækre gulve?

Hos Gulvfix er vi eksperter i lægning af alle former for trægulve. Vi har stor erfaring med gulvlægning og lægger alle typer af gulve – såsom:

  • Massive trægulve
  • Parketgulve
  • Vinlygulve
  • Laminatgulv
  • Sildebensgulve

Vi er et team af kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere, som er passionerede omkring lægning af trægulve. Vi udfører opgaver for både private og erhverv, og vi står klar til at være din foretrukne gulvlægger i Odense og på resten af Fyn.

Vi lægger både bærende og ikke-bærende gulve, undergulve og øvrige underliggende gulvkonstruktioner. De er med til at danne et solidt fundament for selve gulvet, så det opnår den korrekte styrke, planhed og funktion.

Vi garanterer et æstetisk og smukt gulv, som holder i flere generationer. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og har fokus på de fine detaljer. Da et trægulv har en væsentlig indflydelse på et rums indtryk, bliver arbejdet naturligvis udført med fokus på både æstetik og funktionalitet.

 

Bart betongulv inden lægning af nyt gulv Resultat af gulvlægning af parketgulv
Montering af parketgulv - Træk til siden på billede ikonet
Gulvlægger som er i gang med at lægge et gulv af sildebensparket.

Din foretrukne gulvlægger

Vi rådgiver dig naturligvis gerne omkring valget af dit gulv, da der findes et hav af muligheder. For at tilfredsstille dine behov og ønsker bedst muligt tilbyder vi kompetent rådgivning, så vi lægger dit drømmegulv.

Skal vi opfylde dine drømme? Så kontakt os for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud på lægning af dine trægulve! Vores gulvlæggere kører på hele Fyn.

Vi udfører også opgaver indenfor opbrydning og bortskaffelse af dit eksisterende gulv.

Når dit gamle gulv skal opbrydes og bortskaffes i forbindelse med udførelsen og monteringen af den nye gulvbelægning, står vi også klar til at hjælpe med dette. Vi monterer også de endelige finishelementer til det nye færdige gulv i form af paneler, lister mm. da dette er med til at skabe den bedste finish og æstetik i rummet.

Lyder denne løsning som det optimale for dig? Så kontakt os gerne, så er vi klar med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Bart betongulv inden lægning af nyt gulv Resultat af gulvlægning af parketgulv
Montering af parketgulv - Træk til siden på billede ikonet

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Dette er et meget bredt spørgsmål, og det afhænger primært af, hvad du selv ønsker rent udseendemæssigt, og hvad der kan lade sig gøre i forhold til undergulvet. Typisk ville vi kunne finde en løsning med alle typer trægulve og udføre lige nøjagtigt det gulv, du ønsker dig.

Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning, så kontakt os endelig, så finder vi en fælles løsning.

Hvordan skal mit undergulv være?

Typen af undergulv afhænger af, hvilken gulvkonstruktion der skal udføres. Der er primært to typer:

  1. Bærende gulve
  2. Ikke-bærende gulve

Skal dit gulv udføres som et bærende gulv, er dit undergulv meget vigtigt. Konstruktionen bør være robust, plan og isoleret. Dette er et større indgreb, som kræver en konkret vurdering.

Skal gulvet udføres som et ikke-bærende gulv, så spiller undergulvet stadig en vigtig rolle, dog ikke så omfattende som ved et bærende gulv. Dette kræver dog igen en konkret vurdering. Kontakt os endelig, så finder vi en fælles løsning til dine gulve!

Behøver man afslibe og efterbehandle et nymonteret gulv?

Dette afhænger af, hvilken type gulv du vælger. Skal du f.eks. have lavet et parketgulv, sildebensgulv eller et mønsterparketgulv, så vil det helt klart være bedst at slibe dem efter monteringen for at fjerne eventuelle niveauforskelle og for at anvende en stærkere behandling end den tynde behandling fra fabrikanten.

Skal du dog have lavet et laminatgulv eller massive gulvbrædder er en efterfølgende slibning og efterbehandling ikke nødvendig.

Kan man montere et nyt gulv ovenpå mit nuværende trægulv?

Typisk ja, men dette afhænger af planheden, styrken og jævnheden på dit nuværende trægulv. Derudover afhænger det af koblingspunkterne i rummet såsom fodpaneler, dørkarme og eventuelle VVS-installationer mm. Det kræver altid en individuel vurdering, så kontakt os endelig, så finder vi en optimal løsning!

Hvorfor skal du vælge os?

Professionel rådgivning

Vi tilbyder altid kompetent og professionel rådgivning.

Fokus på højeste kvalitet

Vi sætter en ære i vores arbejde og anvender de bedste materialer.

Gode priser

Vi tilbyder professionelt håndværk til skarpe priser.
}

Mange års erfaring i branchen

Vi er uddannede og kompetente håndværkere, med mange års erfaring.