Afslibning af gulve

Er dine gulve eller terrasser gamle og nedslidte, skæve, med mange ridser og nedslidte knaster? Så trænger de nok til en kærlig og opfriskende hånd! Ved afslibning af dit gulv vil du opnå et nyt og forfriskende gulv med et flot og indbydende udseende.

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Gulvafslibning

Gulvfix er specialiseret indenfor afslibning og afhøvling af alle typer trægulve, træterrasser og altaner. Dette gør at vi har en fagekspertise indenfor gulvafslibning og efterbehandling, som gør at du opnår et smukt og velbehandlet gulv. 

En afslibning eller afhøvling, vil skabe et fornyet helhedsindtryk af hele gulvet, samt hele lokalet. Kombineret med en gulvafslibning, vil der være en efterfølgende overfladebehandling af trægulvet. Denne behandling er med til at forsegle og sikre dit trægulv mod slid, væsker og sikre generel vedligeholdelse. Vi tilbyder mange former for efterbehandlinger i form af enten lud, lak, olie eller sæbe, alt efter hvilken type gulv du har og efter dine ønsker og behov. En gulvafslibning kan også udføres som en selvstændig ydelse, men da en efterfølgende overfladebehandling går hånd-i-hånd med en gulvafslibning.

Hos Gulvfix, går vi op i kvalitet og god service under hele processen. Vi er passioneret omkring vores arbejde og har kompetente fagfolk, med masser erfaring til at udføre alle former for opgaver. Vi bestræber os efter at opnå den største kundetilfredshed og skabe den bedste værdi for kunden.

Vi tilbyder fordelagtige og konkurrencedygtige priser indenfor, afslibning og efterbehandling af gulve.

Vi står altid klar til at rådgive dig, både med hensyn til afslibning af dit gulv, samt efterbehandlingen af dette. Vi har stor ekspertise og erfaringer med afslibning af gulve og sætter stolthed i vores håndværk. Ønsker du at vide mere om afslibning/afhøvling af trægulve eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed