Lakbehandling

En lakbehandling er oplagt til alle typer trægulve og giver et mere lyst og frisk look til rummet. En lakbehandling er derudover den mest hårdføre behandling og danner en beskyttende hinde og sikre gulvet mod væske, skader og generel slid, som er med til at forlænge gulvets levetid.

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Lakbehandling

En lakbehandling er en den stærkeste og mest slidstærke overfladebehandling man kan udføre. Den er meget modstandsdygtig overfor væskespild, husdyr og generel slid. En lakoverflade dernæst også, meget nemt at vedligeholde med hensyn til støvsugning og vask af gulvet. 

Denne type behandling er klart den mest populære type behandling, fordi den er så stærk, robust og nem at vedligeholde. Derudover kan denne type behandling udføres i forskellige typer, farver og med forskellige glansvarianter.

Der findes hovedsageligt 2 former for ludbehandlinger:

  • Hvid lak
  • Naturlak

En hvid lak skaber et hvidt og lyst udseende i gulvet, som samtidig er med til at forøge lys kvaliteten i rummet. En naturlak bevare træets naturlige farve og fremhæver træets naturlige struktur.

Gulve der bliver udsat for meget slid og bliver anvendt meget tungt, vil en 2-koponent lak klart være den bedste løsning. En 2-komponent lak anvendes på gulve hvor der er meget trafik og slitage, på gulvet i form af enten husdyr, gulve i erhvervsmæssige rum, kontorlokaler mm. En 2-komponent lak indeholder en hærdende opløsning, som gør lakken endnu mere stærk og modstandsdygtig overfor slid. Hærderen er med til at gøre overfladen endnu stærkere og sikre mod ekstra slitage, kontorstole, høje hæle mm. Da dette er så slidstærk en overfladebehandling, er dette helt klart den foretrukne behandling, da den både er slidstærk og let at vedligeholde. En lakbehandling kan udføres selvstændigt ved et ny afslebet gulv, eller kan udføres i forbindelse med en ludbehandling.

Vi tilbyder fordelagtige og konkurrencedygtige priser indenfor lakbehandlinger.

Professionel rådgivning er essentielt for gulvets udseende og finish. Vi er specialister og har stor erfaring indenfor lakbehandlinger og generelle overfladebehandlinger. Ønsker du at vide mere om denne form for efterbehandling eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed