Afslibning af bordplader

Er dine bordplader i køkkenet, skriveborde eller bare generelt dine møbler, nedslidte med mange ridser og mærker? Så trænger de nok til en kærlig og opfriskende hånd!

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Afslibning af bordplader

Bordplader er typisk en overflade, der bliver anvendt tit og dermed udsættes for meget slid. Dette gør at der med tiden, danner sig mange mærker og ridser i bordpladen og skaber et forfaldent udseende, af selve bordpladen og helhedsindtrykket i det gældende rum. Dette kan løses ved en afslibning og efterbehandling af dine bordplader!

Gulvfix er specialister i afslibning af bordplader og efterbehandlingen af disse. Vi er meget omhyggelige med afslibning af dine bordplader og anvender vedvarende overfladebehandlinger, som er med til at forlænge dine bordpladers levetid, samt skabe et fornyet og opfriskende udseende. Samtidig anvender vi bæredygtige efterbehandlinger, som er fordelagtige for køkkenborde, hvor der anvendes madvarer, men som alligevel er robuste for at forebygge slid.

Vi tilbyder fordelagtige og konkurrencedygtige priser indenfor, afslibning og efterbehandling af bordplader.

Ved en afslibning og efterbehandling, af din bordplade, vil du skabe et nyt helhedsindtryk i hele køkkenet, spisestuen eller andre rum, samt opnår en flot og lækker bordplade.

Vi står altid klar til at rådgive dig, både med hensyn til afslibning af din bordplade, samt efterbehandlingen af denne. Vi har stor ekspertise og erfaringer med afslibning af bordplader og sætter stolthed i vores håndværk. Ønsker du at vide mere om afslibning af bordplader eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed