Rengøring og vedligeholdelse

Hos Gulvfix anbefaler vi, at du vedligeholde dine gulve jævnligt, med de rigtige plejeprodukter og i henhold til deres brugsanvisninger. Dermed anbefaler vi også at du anvender filtpuder under alle møbler der berører gulvet, for at undgå mærker og ridser i gulvet. Dette er med til at sikre gulvets levetid og kvalitet, og opretholde et vedvarende smukt gulv.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøringen af gulvet er essentielt for vedligeholdelse af gulvet udseende og generelle levetid. Vi anbefaler at du rengøre dit gulv jævnligt for at bevare det flotte udseende. Vi anbefaler at du bruger gode rengøringsprodukter såsom mærkerne Faxe eller Trip Trap, som du kan købe i dit lokale byggemarked. Rengøringen af gulvet afhænger selvfølgelig af den efterbehandling som gulvet har fået, hvilket kan ses nedenfor:

Rengøring af ludbehandlede gulve

Da en ludbehandling er en grundbehandling og at der efterfølgende vil være en topbehandling, så afhænger rengøringen af, hvilken type topbehandling der er påført gulvet. Hvis topbehandlingen er en lakbehandling så skal der anvendes en laksæbe, hvis det er oliebehandling så anvendes en oliesæbe og hvis det er en sæbebehandling så anbefales en gulvsæbe svarende til den type sæbebehandling der er udført. Derefter rengøres gulvet med en mobbe, hvor rengøringen skal foregå langs gulvbrædderne.

Rengøring af lakerede gulve

Lakerede gulve rengøres med nogle bestemte laksæber, som afhænger af hvilken type lak, gulvet har fået. Hvis det er naturlak så er det en laksæbe – natur, der skal anvendes, og tilsvarende hvis det var en hvidlak, gulvet er blevet efterbehandlet med. Denne sæbe blandes sammen med lunt vand, i henhold til det gældende produkts brugsanvisninger. Derefter rengøres gulvet med en mobbe, hvor rengøringen skal foregå langs gulvbrædderne.

Rengøring af olierede gulve

Olierede gulve rengøres med nogle bestemte oliesæber, som afhænger af hvilken type olie, gulvet har fået. Hvis det er naturolie så er det en oliesæbe – natur, der skal anvendes, og tilsvarende hvis det var en hvid olie gulvet er blevet efterbehandlet med. Det samme gælder andre farver, af olierede overflader. Denne sæbe blandes sammen med lunt vand, i henhold til det gældende produkts brugsanvisninger. Derefter rengøres gulvet med en mobbe, hvor rengøringen skal foregå langs gulvbrædderne.

Rengøring af sæbebehandlede gulve

Sæbebehandlede gulve rengøres med nogle bestemte gulvsæber, som afhænger af hvilken type sæbebehandling, gulvet har fået. Hvis det er natursæbe så er det en gulvsæbe – natur, der skal anvendes, og tilsvarende hvis det var en hvid sæbe gulvet er blevet efterbehandlet med. Denne gulvsæbe blandes sammen med lunt vand, i henhold til det gældende produkts brugsanvisninger. Derefter rengøres gulvet med en mobbe, hvor rengøringen skal foregå langs gulvbrædderne.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed