Afslibning af trapper

En trappe er et meget opmærksomhedsskabende element i en bolig eller i et etagebyggeri. Dette gælder uanset om det er en vindeltrappe, kvartsvingstrappe, en trappeopgang i et etagebyggeri. Samtidig er det et element der bliver anvendt ofte og derfor bliver nedslidt og triste.

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Afslibning af trapper

En trappe er et element der bliver udsat for meget slitage og kan derfor hurtigt blive nedslidt. Dette kan løses ved en afslibning og efterbehandling af. En afslibning og efterbehandling af din trappe, er med til at opfriske trappens udseende samt at give trappen en robust og velholdende overfladebehandling for at forlænge trappens levetid og funktion.

Hos Gulvfix går vi op i detaljen og det fine arbejde ved afslibning af en trappe. Vi anvender robuste efterbehandlinger, der kan holde til den meget hyppige anvendelige, af en trappe og dermed er med til at forlænge trappens levetid. Dertil rådgiver vi altid med hensyn til vedligeholdelsen af trappen, for at bevare det flotte udseende af trappen, på bedste vis.

Vi tilbyder fordelagtige og konkurrencedygtige priser indenfor, afslibning og efterbehandling af trapper. 

Vi står altid klar til at rådgive dig, både med hensyn til afslibning af din trappe, samt efterbehandlingen af denne. Vi har stor ekspertise og erfaringer med afslibning af trapper og sætter stolthed i vores håndværk. Ønsker du at vide mere om afslibning af trapper eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed