Oliebehandling

En oliebehandling er også en af de velkendte og eftertragtede behandlinger. Olien er med til at fremhæve træet naturlige åre, knaster og egenskaber. Oliebehandlinger giver en mat og blød overflade, der også er modstandsagtig overfor slid og væske.

Ring til os: 42 30 03 74

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed

Oliebehandling

En oliebehandling er også en meget populær overfladebehandling på et gulv, da den kan avendes på alle former for trægulve og danner et rigtig smukt finish. Derudover kan en oliebehandling udføres i mange forskellige farvevarianter og kan kombineres med andre behandlinger som en ludbehandling. En oliebehandling er en stærk behandling der kan tåle slid og væskespild. Den er dog ikke så stærk, som en lakbehandling. En oliebehandling kræver også lidt mere vedligeholdelse end en lakbehandling, men stadig er vedligeholdelsen af en oliebehandling ikke særlig meget. En oliebehandling giver et rigtig smukt finish og bliver pænere med årene, da olien bevare træets struktur, glød og udseende.

Oliebehandlinger kan få i mange forskellige farvenuancer, men de to mest velkendte og efterspurgte farvenuancer er:

  • Hvid olie
  • Naturolie

En hvid olie skaber et mere lyst udseende i gulvet og er med til at forøge lys kvaliteten i et rum. Denne type olie anvendes typisk og lyse træsorter som bøg, ask eller fyrretræ . En naturolie bevare træets naturlige farve og fremhæver træets naturlige struktur. Denne type olie kan anvendes på alle træsorter. 

En oliebehandling kan udføres som en selvstændig behandling, men også i forbindelse med andre efterbehandlinger, såsom en ludbehandling. Derfor er en oliebehandling en meget fleksibel behandling, som kan tilpasses netop dine ønsker og behov.

Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige priser indenfor oliebehandlinger.

Professionel rådgivning er essentielt for gulvets udseende og finish. Vi er specialister og har stor erfaring indenfor oliebehandlinger og generelle overfladebehandlinger. Ønsker du at vide mere om denne form for efterbehandling eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så kontakt os!

Ring til os: 42 30 03 74

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om afslibning og efterbehandling, så udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

N

Gode anmeldelser

N

Stærke priser

N

Grundig og høj kvalitet

N

100% tilfredshed