Gulvreparationer

Knirker dine gulve, er der nogle gulvbrædder der trænger til at blive udskiftet, fuger der trænger til at blive udskiftet eller andet?

Hos Gulvfix udfører vi også gulvreparationer i forskellige omfang. Disse reparationer kan både være efter funktionelle og æstetiske behov. Har du f.eks. fjernet en skillevæg og har behov for underlaget under væggen skal repareres så det tilpasses med resterende gulv, så kan vi hjælpe!

Vi udfører følgende:

  • Udskiftning af gulvbrædder
  • Reparation af knirkende gulve
  • Fugning mellem gulvbrædder
  • Spartling af gulv
  • Dykning af søm
  • Reparation af knasthuller, ridser, huller mm.

Disse ydelser kan både udføres i forbindelse med afslibning/afhøvling af et eksisterende gulv og i forbindelse med montering af et nyt trægulv.

Opbrydning af gulv inden reparation Resultat af gulvreparation
Gulvreparation - Træk til siden på billede ikonet
Trægulv som er ved at blive repareret. Gulvreparationer kan udføre både af funktionelle og æstetiske behov.

Gulvreparationer udbedrer gulvets skader og fejl.

Udbedring af gulvets fejl og mangler ved at reparere disse, er med til at danne en samlet helhedsindtryk af gulvet og fuldende gulvet udseende og funktion. Disse gulvreparationer udføres bedst i forbindelse med en gulvafslibning eller gulvafhøvling for at sikre en naturlig og flot overgang mellem gulvreparationerne og det eksisterende gulv. Disse reparationer er i øvrigt også med til at sikre at skaden eller fejlen i gulvet, ikke bliver værre over tid og påvirker det resterende gulv og i værste fald undergulvet.

Trænger dit gulv til nogle reparationer? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning!

Opbrydning af gulv inden reparation Resultat af gulvreparation
Gulvreparation - Træk til siden på billede ikonet

Ofte stillede spørgsmål

Kan lyden på knirkende gulve fjernes helt?

Vi fjerne så meget af den knirkende lyd som overhovedet muligt, men nogle gange kan undergulvet have givet så sig meget at det nærmest er umuligt at fjerne lyden helt. 

Kan man se forksel på gamle og udskiftede gulvbrædder?

Vi tilstræber os altid efter anvende den samme gulvtype som ved det eksisterende gulv, men vi altid kunne se en forskel. Dog vil denne forskel udbedre yderligere hvis hele gulvet bliver slebet og efterbehandlet efterfølgende, for at få et ensartet udseende  hele rummet. 

Kan fuger udskiftes for hele gulvet?

Ja, vi fjerner de gamle fuger i dit gulv og erstatter dem med nye fleksible gulvfuger der er eftergivelige og er specielt egnet til trægulve. Disse gulvfuger kan få i forskellige farvevarianter og giver et flot og elegant udseende til gulvet, samt er med til at bevare gulvets funktionalitet.

 

Kan i reparerer knasthuller eller andre former for huller i gulvet?

Ja, huller som disse vil enten blive fyldt med træplast i forskellige farver for at efterligne den naturlige knastfarve og farverne i gulvet som meget som muligt. Ved større huller vil de ellers blive afproppet med træpropper svarende til den samme træsort som gulvet.

Hvorfor skal du vælge os?

Professionel rådgivning

Vi tilbyder altid kompetent og professionel rådgivning.

Fokus på højeste kvalitet

Vi sætter en ære i vores arbejde og anvender de bedste materialer.

Gode priser

Vi tilbyder professionelt håndværk til skarpe priser.
}

Mange års erfaring i branchen

Vi er uddannede og kompetente håndværkere, med mange års erfaring.